head_banner_01

Produk

Sistem Interkom Nirkabel STW-BS1000

STW-BS1000 dirancang khusus kanggo tujuan komando kerja gabungan multi-departemen ing situs lan telpon pengiriman.Iki dipérang dadi saluran khusus perintah lan 8 saluran umum kanggo mbentuk sistem pengiriman swara full-duplex 8 saluran.Host printah bisa miwiti telpon swara sawayah-wayah lan bisa milih ekstensi sing ngidini telpon.Ngidini staf dipérang dadi klompok miturut departemen, saben klompok bebas nelpon rong arah tanpa mengaruhi departemen liyane.


Detail Produk

Tag produk

STW-BS1000 dirancang khusus kanggo tujuan komando kerja gabungan multi-departemen ing situs lan telpon pengiriman.Iki dipérang dadi saluran khusus perintah lan 8 saluran umum kanggo mbentuk sistem pengiriman swara full-duplex 8 saluran.Host printah bisa miwiti telpon swara sawayah-wayah lan bisa milih ekstensi sing ngidini telpon.Ngidini staf dipérang dadi klompok miturut departemen, saben klompok bebas nelpon rong arah tanpa mengaruhi departemen liyane.

STW-BS1000 Wireless Intercom System-1

Fitur:

Kompatibel karo Kabel lan Interkom Nirkabel.Clear com, RTS, Telex, Panasonic, Sony, datavideo, bmd, Roland, for-a, vmix etc.

--400 ~ 470 Mhz, 470~530Mhz, 868~870Mhz, 902~928Mhz frekuensi opsional.daya kurang, radiation kurang, irit energi.
--8-saluran sirkuit digital nirkabel full-duplex, enkripsi sing bisa diowahi, anti-interferensi sing kuat.Siap digunakake ing sembarang wektu, ora perlu kanggo cocog frekuensi.
--Jarak transmisi nganti 2000M (wilayah mbukak), nyebrang jubin nganti 6 ~ 8 lantai, mesthekake telpon ing situs kanthi lancar.
--Wireless Tally (opsional)
- Baterei terpadu sing dibangun, 8-10 jam kerja
--Fungsi grup, bisa dibagi ekstensi nganti 8 kelompok miturut departemen.Ningkatake efisiensi komando lan komunikasi
--Kanthi fungsi eliminasi kumandhang, priksa manawa kualitas telpon.
--Penindasan swara latar mburi, sensitivitas mikropon sing bisa diatur, cocog kanggo lingkungan sing rame
--Kanthi fungsi isolasi extension, nambah efisiensi panuntun dhumateng lan manajemen printah.
--Nomer ekstensi bisa ditambah tanpa alangan, siap digunakake ing sembarang wektu.
--Tampilan LCD 1.4 inci, tampilan wektu nyata lan setelan status kerja.
--Off-network working is available , ekstensi isih bisa komunikasi nalika host ora aktif.
--Microphone bali bisa diuripake / mati sawayah-wayah, volume bali bisa diatur ing sepuluh tingkat.
--Ndhukung mode mikropon input goose-neck, head-mounted lan kabel (bisa digunakake bebarengan karo produk winates liyane)

Spesifikasi:

Range Frekuensi 400-470Mhz
kadohan Nganti 2000M (area mbukak)
Daya Transmisi ≤1W
Ukuran host / bobot 440x255x44mm / 2kg
Jumlah ekstensi sing bisa didhukung host Ora ana watesan
Tipe telpon sing didhukung host Telpon individu, telpon grup, bebas milih
Host didhukung nomer Tally 12 saluran abang-ijo rong nada
Host didhukung switcher Panasonic / Sony / Datavideo / BMD / Merk liyane..
Ukuran tambahan / bobot 25x70x102mm / 220g
Baterei ekstensi Baterei sing bisa diisi ulang lithium ion 3.7v kanthi kapasitas sekitar 5000mAh
Konsumsi daya siaga ekstensi 40mW / 10mA
Extension wektu siyaga 15-20 dina
Durasi telpon ekstensi 8~10 jam
Jumlah saluran 90 pcs
Sensitivitas -110dbm
Enkripsi Sandi komunikasi 32 bit
Kode wicara digital 8K Sampling rate akurasi 16bit

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan