head_banner_01

Studio Virtual

Virtual Studio-1

"AVIGATOR" 3D Real-Time / Virtual Stuido System, teknologi ngilangi watesan ruang kothak ijo.Nindakake kanthi teknologi tombol krom sing inovatif lan teknologi pelacakan tliti dhuwur, terus nyinkronake host ing kothak Green/Bule lan latar mburi virtual kanggo entuk integrasi sing mulus.Sistem studio virtual bisa digunakake kanggo ngasilake macem-macem produksi program TV, kayata kanggo News, Talk Show, Weather Report, Mililer, Hiburan, lsp jinis produksi Grogram, lsp.

/virtual-studio/
icon

Fitur Umum:

· Modul segmentasi tampilan ngarep sing apik banget ngembangake ruang studio
· Rekaman hard disk lokal
· Teknologi pelacakan tliti dhuwur
· Teknologi tombol krom inovatif
· Multi kamera saklar mulus sinkron
· Multi layar nyata-wektu ngawasi
· Nyedhiyakake subtitle teks online lan obyek 3D
· Publikasi media streaming wektu nyata
· Rekaman sinyal stream
· Konsol swara
· Layar gedhe multi virtual kanggo nuduhake Sinyal Video eksternal sing beda

icon

Konfigurasi Umum:

· Server Virtual HD/HDMI kanthi Piranti Lunak
· Ngalih
· Layar LCD
· Sinkronisasi A/V
· Black Field Generator
· Sistem pelacakan (Opsional)
· Sistem Pengumpulan Data Pelacakan

icon

Kasus Solusi - STUDIO VIRTUAL (IN BENIN):

Paket Studio Virtual - Sistem Stuido Virtual Real-Time 3D sing ditrapake ing siji kasus pelanggan Benin ing 2016, studio ing 60sqm nganggo 1 ~ 3 Situs Kamera kanthi 1 Saluran Output HD / SDI, SD / SDI lan konfigurasi sistem produksi HDMI, ndhukung request produksi customer kang rampung.Ndadekke gelar anyar lan siaran Teknologi Produksi Sudio Virtual lan Pengalaman Profesional kanggo pasar produksi lokal sing beda-beda, nulung pelanggan nggawe Grogram TV sing apik, lsp.Iku assit pangguna kanggo mujudaken profesional intergrated prodhuksi sistem rampung lan akselerasi penyiaran lokal lan informasi nyebar ing teknologi dhuwur lan Manajemen efektif, inhance customer kang alur kerja nemen.Sawise ngetrapake pengalaman lan nggawa sistemik, kita ngumpulake konfirmasi saka pelanggan.

Paket Virtual Studio

persiyapan ing Benin ing 2016 ndadekke aplikasi produksi virtual anyar lan pengalaman kanggo ana pasar produksi beda lokal!

Live-Studio ing Perusahaan Layanan Saham

Real-Time & Virtual Combined-Studio - aplikasi ing perusahaan layanan saham finansial

Aplikasi Real Scene Studio

Real-Time & Virtual Gabungan-Studio

OB-Van-04

OBV: Sistem Kendaraan Produksi Siaran OB Van HD