head_banner_01

Pinter Jib

  • ST-VIDEO smart camera crane

    ST-VIDEO kamera pinter crane

    ST-VIDEO smart camera crane minangka sistem crane kamera otomatis sing cerdas banget sing dirancang khusus kanggo kabutuhan otomatisasi studio lan produksi program cerdas.Sistem iki dilengkapi awak lengen luwes 4.2 meter, lan modul pelacakan data gambar realitas maya sing akurat lan stabil, cocok kanggo macem-macem program TV kayata warta studio, olahraga, wawancara, macem-macem acara, lan hiburan, bisa nggunakake kanggo njupuk otomatis saka AR, VR lan urip nuduhake ing ora ana wong katon kondisi.