head_banner_01

Transmisi Nirkabel

  • STW1000

    STW1000

    ST Video-Film Technology Co., Ltd. ADD:67th Floor, Seg Plaza, Huaqiang North Rd.Futian Dist.Shenzhen 518000.China Kontak: Frank whatsapp:+86 18682242151 E-mail: frank@stvfe.com.cn Kinerja transmisi non-line-of-sight sing apik banget Transmiter Receiver Antena Mode 1T1R+1R Tundha transmisi 70ms Frekuensi operasi 1.4GHz Daya transmisi 33dBm +/- 1dBm / Output Antarmuka: Tally, RS232/422; Input: HDMI SDI Output: HDMI, SDI, SDI Loop; Input: Tally(DB9), RS232/...
  • ST-700N Wireless Transmission

    Transmisi Nirkabel ST-700N

    Transmisi Nirkabel ST-700N minangka set pemancar / panrima jarak jauh sing ngidini sampeyan ngirim nganti 1080p60, 4:4:4, 10-bit HDMI utawa sinyal SDI menyang output SDI dual utawa output HDMI siji.ST-700N nawakake jangkauan transmisi nganti 700m kanthi latensi <1 ms liwat pita frekuensi 5.1-5.9 GHz.Pemancar uga duwe loop SDI kanggo ngawasi lokal.

  • STW-BS1000 Wireless Intercom System

    Sistem Interkom Nirkabel STW-BS1000

    STW-BS1000 dirancang khusus kanggo tujuan komando kerja gabungan multi-departemen ing situs lan telpon pengiriman.Iki dipérang dadi saluran khusus perintah lan 8 saluran umum kanggo mbentuk sistem pengiriman swara full-duplex 8 saluran.Host printah bisa miwiti telpon swara sawayah-wayah lan bisa milih ekstensi sing ngidini telpon.Ngidini staf dipérang dadi klompok miturut departemen, saben klompok bebas nelpon rong arah tanpa mengaruhi departemen liyane.

  • STW800EFP Wireless HD Video Link System quotation

    STW800EFP Wireless HD Video Link System kutipan

    800m Long-rang karo Tally lan Intercom Wireless HD Video Transmitter ITEM DATA Antena antena eksternal Frekuensi transmisi Gambar: 5.1~5.9GHz Tally/interkom: 2400~2525MHz Daya Transmisi 20dBm Latency 0ms Antarmuka Mekanik V-mount batere jiwit plate;1/4 profesional profesional bolongan meneng tetep Bandwidth 40MHz Konsumsi daya 12W Transmisi sawetara lingkungan mbukak nganti 800m;tally / intercome nganti 300m OLED setelan titik frekuensi Layar;tandha...
  • STW200 Wireless HD Video Link System quotation

    STW200 Wireless HD Video Link Sistem kutipan

    200m Long-rang/Plug Play/Through Wall/No delay Wireless HD Video Transmitter ITEM DATA Interface Input SDI(BNC Female);Input HDMI (Tipe A wadon);Input DC Range tegangan suplai DC12V/2A(7-36V DC) Konsumsi Daya 8W Ukuran (L×W×H) : 117.5×72×27.5mm Format Video Input HDMI: 525i, 625i, 720p 50/59.94/60, 1080i 50 /59.94/60, 1080p23.98/24/25/29.9/30/50/59.94/60;HDMI Tipe A SDI: 3G, HD, lan SD-SDI (dipilih otomatis), SMPTE-259/274/292/296...
  • STW100 Wireless HD Video Link System quotation

    STW100 Wireless HD Video Link Sistem kutipan

    100m Long-rang/Plug Play/Through Wall/Ora Latensi STW-700 Wireless HD Video Transmitter Frekuensi DATA ITEM 5GHz Komunikasi Video Mode modulasi MIMO OFDM Stabilitas Frekuensi ±20PPM Bandwidth 40MHz Protokol Standar HDMI 1.3, HDCP 1.2 Sensitivitas Sistem-70 Penerimaan ≤ ≤30ms Antena 2 Antena Eksternal Daya Transmisi(EIRP) 14dBm Jarak Transmisi Nganti 100m(330ft) garis pandang Sumber Daya 1. DC(6V-17V) 2.Li-batter...
  • STW-BS1008 Wireless Intercom System

    Sistem Interkom Nirkabel STW-BS1008

    STW-BS1000 dirancang khusus kanggo tujuan komando kerja gabungan multi-departemen ing situs lan telpon pengiriman.Iki dipérang dadi saluran khusus perintah lan 8 saluran umum kanggo mbentuk sistem pengiriman swara full-duplex 8 saluran.Host printah bisa miwiti telpon swara sawayah-wayah lan bisa milih ekstensi sing ngidini telpon.Ngidini staf dipérang dadi klompok miturut departemen, saben klompok bebas nelpon rong arah tanpa mengaruhi departemen liyane.

  • STW-BS1004 Wireless Intercom System

    Sistem Interkom Nirkabel STW-BS1004

    STW-BS1000 dirancang khusus kanggo tujuan komando kerja gabungan multi-departemen ing situs lan telpon pengiriman.Iki dipérang dadi saluran khusus perintah lan 8 saluran umum kanggo mbentuk sistem pengiriman swara full-duplex 8 saluran.Host printah bisa miwiti telpon swara sawayah-wayah lan bisa milih ekstensi sing ngidini telpon.Ngidini staf dipérang dadi klompok miturut departemen, saben klompok bebas nelpon rong arah tanpa mengaruhi departemen liyane.

  • STW5004 wireless transmission

    transmisi nirkabel STW5004

    Transmisi nirkabel STW5004 kalebu papat pemancar lan siji panrima.Sistem iki ngidini sampeyan ngirim papat sinyal 3G-SDI lan HDMI menyang panrima bebarengan ing sawetara nganti 1640′.Panrima nduweni papat SDI lan papat output HDMI.Sinyal nganti 1080p60 bisa ditularake kanthi latensi 70 ms liwat siji saluran RF ing frekuensi 5.1 nganti 5.8 GHz.Transmisi papat saluran mung njupuk siji saluran RF, nambah redundansi saluran lan ndhukung nyapu saluran, ngidini sampeyan gampang nyekel lingkungan saiki lan mbantu sampeyan nggunakake saluran sing paling apik kanthi akurat.