head_banner_01

Produk

Transmisi Nirkabel ST-700N

Transmisi Nirkabel ST-700N minangka set pemancar / panrima jarak jauh sing ngidini sampeyan ngirim nganti 1080p60, 4:4:4, 10-bit HDMI utawa sinyal SDI menyang output SDI dual utawa output HDMI siji.ST-700N nawakake jangkauan transmisi nganti 700m kanthi latensi <1 ms liwat pita frekuensi 5.1-5.9 GHz.Pemancar uga duwe loop SDI kanggo ngawasi lokal.


Detail Produk

Tag produk

Pemancar HD Nirkabel:

ST-700N Wireless Transmission

Transmisi Nirkabel ST-700N minangka set pemancar / panrima jarak jauh sing ngidini sampeyan ngirim nganti 1080p60, 4:4:4, 10-bit HDMI utawa sinyal SDI menyang output SDI dual utawa output HDMI siji.ST-700N nawakake jangkauan transmisi nganti 700m kanthi latensi <1 ms liwat pita frekuensi 5.1-5.9 GHz.Pemancar uga duwe loop SDI kanggo ngawasi lokal.

Tombol ngalih sinyal ing panel ngarep ngidini sampeyan milih sinyal kanthi gampang nalika tampilan OLED ing loro unit kasebut nyedhiyakake informasi sinyal lan status liyane.Sistem kasebut uga ndhukung kode wektu lan fitur enkripsi data AES-128/-256.Kanggo daya, rong kabel LEMO 2-pin menyang D-Tap kalebu kanggo nyambungake menyang baterei sing kompatibel, sumber daya LEMO 2-pin diwenehake kanggo digunakake ing mburi panrima, lan adaptor V-mount opsional bisa dipasang ing 1 / 4 "-20 thread soyo tambah ing mburi loro Unit. Ana liyane soyo tambah thread ing ngisor loro Unit, lan salah siji bisa digunakake kanggo Gunung piranti. Shoe-mount kanggo 1/4 "-20 adaptor sing klebu karo disetel supaya sampeyan bisa dipasang ing kamera utawa ing papan liya.

Fitur:

- Ora latency, kualitas gambar non-kompresi
- Dhukungan pindho SDI & HDMI input / output
- Dhukungan nganti resolusi 1080P / 60Hz;4:2:2
- Jarak transmisi: 300m - 700m (1000ft - 2300ft) line of sight liwat pita frekuensi 5G.karo antena panel bisa nganti 1.3 ~ 1.5km
- Dhukungan TimeCode, printah printah.
- Siji pemancar dianggo karo multi-panrima bebarengan.
- enkripsi AES-128/-256

Spesifikasi:

Frekuensi: 5GHz
Daya Transmisi: 20dBm
Antena: Antena njaba×2
Jembaré band: 40MHz
Format Video: 1080p 23.98/24/25/30/50/60, 1080psf23.98/24/25, 1080i50/59.94/60, 720p 50/59.94/60, 576p 80i
Audio Fromats: PCM, DTS-HD, Dolby TrueHD
Jarak transmisi: 700m (transmisi cetha)
Antarmuka: HDMI IN;SDI IN;SDI LOOP;Mini USB;LEMO(OB/2inti);DAYA ING;Antena RPSMA;Ngalih daya
Antarmuka Pemasangan: sekrup 1/4 inci, V-mount
Layar LCD dispaly: Frekuensi; Saluran; lsp.
Tegangan kerja: DC 6V-17V
Konsumsi Daya: 7-8W
Ukuran: 126,5 × 75 × 31,5 mm
Suhu: -10~50Celcius (Makarya), -40~80Celcius (Panyimpenan)

Wireless HD Receiver:

Spesifikasi:
Frekuensi: 5GHz
Daya Transmisi: -70dBm
Antena : Antena njaba×5
Jembaré band: 40MHz
Format Video: 1080p 23.98/24/25/30/50/60, 1080psf23.98/24/25, 1080i50/59.94/60, 720p 50/59.94/60, 576p 576p 576p 576p 576p
Audio Fromats: PCM, DTS-HD, Dolby TrueHD
Jarak transmisi: 700m (transmisi cetha)
Antarmuka: 3G-SDI IN;HDMI IN;SDI IN;SDI LOOP;Mini USB;SWITCH POWER;LEMO(OB/2inti);DAYA ING;Antena RPSMA;Ngalih daya
Antarmuka Pemasangan: sekrup 1/4 inci, V-mount
Layar LCD dispaly: Frekuensi; Saluran; lsp.
Tegangan kerja: DC 6V-17V
Konsumsi Daya: 12W
Ukuran: 155 × 111 × 32 mm
Suhu: -10~60Celcius (Makarya), -40~80Celcius (Panyimpenan)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan