head_banner_01

Dolly bermotor STW-2000

  • ST-2000 motorized Dolly

    Dolly bermotor ST-2000

    ST-2000 Motorized Dolly minangka salah sawijining produk sing diteliti lan dikembangake.Iku sistem kamera trek otomatis sing nggabungake fungsi obah lan remot kontrol.Lan Iku sistem kontrol gerakan serbaguna lan terjangkau.Tambah gerakan kamera otomatis sing tepat kanggo wektu-kelewatan utawa video.ST-2000 Motorized dolly digawe dening dhuwur-kekuatan aluminium alloy sawise rampung ngecor, apik shaped lan katon elegan.