head_banner_01

Dolly

  • ST-2000 motorized Dolly

    Dolly bermotor ST-2000

    ST-2000 Motorized Dolly minangka salah sawijining produk sing diteliti lan dikembangake.Iku sistem kamera trek otomatis sing nggabungake fungsi obah lan remot kontrol.Lan Iku sistem kontrol gerakan serbaguna lan terjangkau.Tambah gerakan kamera otomatis sing tepat kanggo wektu-kelewatan utawa video.ST-2000 Motorized dolly digawe dening dhuwur-kekuatan aluminium alloy sawise rampung ngecor, apik shaped lan katon elegan.

  • The Losmandy Spider Dolly Extended Leg Version

    Versi sikil Losmandy Spider Dolly

    Nambahake modularitas liyane ing sistem dolly, saiki kita nawakake Dolly Spider 3-Leg Losmandy kanthi sikil sing luwih dawa.Iki bakal nyedhiyakake tilas 36 ″ tinimbang jejak 24 ″ saka dolly trek standar kita, Tripod Ringan digabungake karo Versi Kaki Lengkap Losmandy Spider Dolly lan roda lantai kanggo nggawe cara sing gampang lan aman kanggo posisi kamera abot lan lengen jib .

  • Andy Vision Remote Control Operating System

    Sistem Operasi Remote Control Andy Vision

    • Sistem operasi remot kontrol Andy Vision cocok kanggo remot kontrol kamera lan kanggo lokasi kamera sing ora cocog kanggo juru kamera katon.

    • Fungsi Pan/tilt head padha karo Andy Jib Head.

    • Muatan bisa nganti maksimal 30KGS