head_banner_01

Andy Jib

  • Andy-jib camera support system

    Sistem dhukungan kamera Andy-jib

    Sistem dhukungan kamera Andy-jib direkayasa lan diprodhuksi dening ST VIDEO, nggunakake bahan paduan titanium-aluminium bobot entheng.Sistem kasebut kalebu 2 jinis yaiku Andy-jib heavy duty lan Andy-jib Lite.Desain tabung gabungan segi telu lan heksagonal sing unik lan bagean bolongan sing tahan angin saka poros menyang sirah ndadekake sistem kualitas luwih dhuwur lan luwih stabil, cocok kanggo macem-macem siaran lan tembakan pertunjukan langsung.Andy-jib full-fitur siji-lengan 2 sumbu remot sirah nawakake 900 derajat pan utawa ngiringake rotasi, siji wong bisa operate kamera lan jib crane ing wektu sing padha.