head_banner_01

Madeg dhewe

  • ST VIDEO teleprompter

    ST VIDEO teleprompter

    ST VIDEO teleprompter minangka piranti prompter sing gampang diset, entheng lan gampang.Iki nganggo teknologi tampilan anti-glare paling anyar, nggawe teleprompter ora kena pengaruh cahya maneh, lan subtitle isih katon jelas sanajan ing lingkungan srengenge sing kuwat.Monitor mandhiri lan nawakake gambar 450 nits, ora ana aberasi kromatik, ora ana refraksi, kaca film kualitas dhuwur kanthi ketebalan 3mm nambah transmisi nganti 80%, kasedhiya kanggo acara penyiaran njero ruangan lan ruangan lan konferensi.