head_banner_01

Produk

ST VIDEO teleprompter

ST VIDEO teleprompter minangka piranti prompter sing gampang diset, entheng lan gampang.Iki nganggo teknologi tampilan anti-glare paling anyar, nggawe teleprompter ora kena pengaruh cahya maneh, lan subtitle isih katon jelas sanajan ing lingkungan srengenge sing kuwat.Monitor mandhiri lan nawakake gambar 450 nits, ora ana aberasi kromatik, ora ana refraksi, kaca film kualitas dhuwur kanthi ketebalan 3mm nambah transmisi nganti 80%, kasedhiya kanggo acara penyiaran njero ruangan lan ruangan lan konferensi.


Detail Produk

Tag produk

katrangan:

ST VIDEO teleprompter minangka piranti prompter sing gampang diset, entheng lan gampang, nggunakake teknologi tampilan anti-glare paling anyar, ndadekake padhang 2-3 kaping luwih dhuwur tinimbang teleprompter biasa.Fitur paling gedhe saka ST VIDEO teleprompter yaiku teleprompter ora kena pengaruh cahya maneh, subtitle isih katon kanthi jelas sanajan ing srengenge sing kuwat.Pangilon nggunakake spektroskop optik lapisan ultra-tipis 3mm, sing ningkatake transmisi cahya (nganti 80%).Monitor mandhiri tanpa aberasi kromatik lan refraksi lan nawakake gambar nganti 1800nits.Struktur teleprompter ST VIDEO prasaja, reflektor lan layar LCD bisa dilebokake bebarengan, ndadekake sistem bisa diatur kanthi cepet lan trep kanggo digunakake ing lingkungan njero ruangan lan ruangan.

Spesifikasi:

Beam splitter: 80/20 standar

Ukuran Monitor: 15" / 17" / 19" / 22"

Antarmuka Input: HDMI, VGA, BNC

Sudut pandang: 80/80/70/70 deg.(munggah/mudhun/kiwa/tengen)

Jarak maca: 1.5-8m

sumber daya njaba

Input: 180~240 V AC 1.0A 50Hz

Output: 12 V DC

Teleprompter 15 inci:

Ukuran Monitor: 15 inch

Padhang: 350cd/CD

Rasio Kontras: 700∶1

Résolusi: 1024 × 768

Refresh rate: 60HZ

Bobot: ≤4kg

Tegangan: DC 12V/2.6A

Rasio: 4:3

 

Teleprompter 17 inci:

Ukuran Monitor: 17 inch

Padhang: 350cd/CD

Rasio Kontras: 1000∶1

Résolusi: 1280 × 1024

Refresh rate: 60HZ

Bobot: ≤5kg

Tegangan: DC 12V/3.3A

Rasio: 4:3

Teleprompter 19 inci:

Ukuran Monitor: 19 inch

Padhang: 450cd/CD

Rasio Kontras: 1500∶1

Résolusi: 1280 × 1024

Refresh rate: 60HZ

Bobot: ≤6.5kg

Tegangan: DC 12V/3.3A

Rasio: 4:3

Teleprompter 22 inci:

Ukuran Monitor: 22 inch

Padhang: 450cd/CD

Rasio Kontras: 1500∶1

Résolusi: 1920X1080

Refresh rate: 60HZ

Bobot: ≤7.6kg

Tegangan: DC 12V/4A

Rasio: 16:10

Konfigurasi:

Teleprompter ing studio kamera:

Pangilon

Wadhah pangilon lan tutup

Monitor LCD / braket LCD

Ndandani Sekrup

Plat Kamera

Kabel VGA Kab

Adaptor Daya & Kabel

Mouse & Kabel Extension

VGA Multi-Route Switcher (4 ing 1)

Piranti lunak

Teleprompter studio mandiri:

Pangilon

Wadhah pangilon lan tutup

Tripod

Monitor LCD / braket LCD

Ndandani Sekrup

Kabel VGA Kab

Adaptor Daya & Kabel

Mouse & Kabel Extension

VGA Multi-Route Switcher (4 ing 1)

Piranti lunak


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan