head_banner_01

Produk

  • Stanton Jimmy Jib Super Plus

    Stanton Jimmy Jib Super Plus

    Konfigurasi Jib kita bisa ngidini kita ngunggahake kamera menyang dhuwur lensa ing ngendi wae saka 1,8 meter (6 kaki) nganti 15 meter (46 kaki), lan gumantung saka syarat konfigurasi bisa ndhukung kamera nganti bobote 22,5 kilogram.Iki tegese kamera apa wae, manawa 16mm, 35mm utawa siaran / video.Deleng diagram ing ngisor iki kanggo spesifik.

    Deskripsi Jib

    Jib tekan

    Dhuwur Lensa Maks

    Bobot Kamera Max

    Standar

    6 kaki

    6 kaki

    50 lbs

    Standar Plus

    9 kaki

    16 kaki

    50 lbs

    raksasa

    12 kaki

    19 kaki

    50 lbs

    GiantPlus

    15 kaki

    23 kaki

    50 lbs

    Super

    18 kaki

    25 kaki

    50 lbs

    Super Plus

    24 kaki

    30 kaki

    50 lbs

    ekstrem

    30 kaki

    33 kaki

    50 lbs

     

     

     

     

     

    Kekuwatan Jimmy Jib yaiku "jangkauan" lengen crane sing dadi faktor penting kanggo nggawe komposisi sing menarik lan dinamis plus ngidini operator ngunggahake kamera ing ndhuwur sing ora bisa dideleng saka saluran listrik utawa penonton konser animasi - saéngga bisa jelas. , dijupuk sudhut dhuwur yen perlu.

  • Triangle Jimmy Jib Standard to 12mtr

    Triangle Jimmy Jib Standard kanggo 12mtr

    Ukuran lan kamera muatan

    Size and payload camera

    Babagan Jimmy Jib
    Jimmy Jib Triangle - nggunakake tabung aluminium segi telu kanggo kekuatan & kaku sing unggul.Iku luwih prasaja, luwih entheng & paket luwih apik.Kabel kontrol inset (kalebu telung kabel coaxial, kabel video lan kabel asisten) nguatake linuwih lan stabilitas operasi.Lengen Jib dirancang kanthi segmen supaya gampang dipasang lan diangkut.Kepala remot sumbu ganda lengan tunggal kanthi fungsi lengkap nggunakake motor penggerak sing tenang, sing lancar, cepet, sepi & ora ana serangan balik.

    Apa iku Jib?
    Ing sinematografi, jib minangka piranti boom kanthi kamera ing sisih siji lan kontrol bobot lan kamera ing sisih liyane.Makaryakke kaya jungkat-jungkit kanthi fulcrum ing tengah.A jib migunani kanggo njupuk nembak dhuwur, utawa nembak sing kudu mindhah kadohan gedhe;horisontal utawa vertikal, tanpa biaya lan masalah safety sijine operator kamera ing crane.Kamera dikontrol dening remot kontrol kabel ing salah siji mburi, lan ing sisih liyane super-responsif elektro mekanik pan / sirah miring (sirah panas) - ngidini kanggo panci Gamelan lan miring.
    Apa Jimmy Jib?
    Jimmy Jib minangka sistem crane kamera modular sing entheng lan digawe saka tabung aluminium segitiga.Nduwe ukuran pack-mudhun sing relatif cilik sing ngidini transportasi gampang lan persiyapan meh kabeh lokasi.Gumantung ing terrain lokasi, Jimmy Jib bisa gampang repositioned antarane nembak, rodha gampang lan cepet ing terrain Gamelan utawa karo wektu kasedhiya lan care dipindhah seneng kanggo titik set-up liyane kanggo lumahing atos.
    Carane dhuwur kamera bisa pindhah?
    Konfigurasi Jib kita bisa ngidini kita ngunggahake kamera menyang dhuwur lensa ing ngendi wae saka 1,8 meter (6 kaki) nganti 15 meter (46 kaki), lan gumantung saka syarat konfigurasi bisa ndhukung kamera nganti bobote 22,5 kilogram.Iki tegese kamera apa wae, manawa 16mm, 35mm utawa siaran / video.

  • STW1000

    STW1000

    ST Video-Film Technology Co., Ltd. ADD:67th Floor, Seg Plaza, Huaqiang North Rd.Futian Dist.Shenzhen 518000.China Kontak: Frank whatsapp:+86 18682242151 E-mail: frank@stvfe.com.cn Kinerja transmisi non-line-of-sight sing apik banget Transmiter Receiver Antena Mode 1T1R+1R Tundha transmisi 70ms Frekuensi operasi 1.4GHz Daya transmisi 33dBm +/- 1dBm / Output Antarmuka: Tally, RS232/422; Input: HDMI SDI Output: HDMI, SDI, SDI Loop; Input: Tally(DB9), RS232/...
  • ST-300V Camera Battery V-Mount

    Baterei Kamera ST-300V V-Mount

    Kapasitas: 14.8V 20.1Ah 300Wh

    2 Output USB: 5.0V/1.0A, 2.1A

    Ukuran: 160mm (L) × 100 (W) × 70mm (H)

    Bobot: 1350g

  • STA-1804DC Quad-channel+DC Output Li-ion Battery Charger

    STA-1804DC Quad-channel + Output DC Pangisi daya Baterei Li-ion

    • Input: 100~240VAC 47~63Hz

    • Output Ngisi daya: 16.8V / 2A

    • Output DC: 16.4V / 5A

    • Daya: 200W

    • Ukuran/Bobot: STA-1804DC 245(L)mm×135(W)mm×170(H)mm / 1950g

    • STA-1804DC dirancang kanggo kabeh baterei STA lan Anton Bauer Gold Gunung Li-ion baterei.Output DC saluran mono kasedhiya kanggo kamera video HD.

    • 4PCS baterei ngisi ing wektu sing padha.

    • Kompak, gampang digawa.

    • Mono-saluran DC Output

  • ST-300A Camera Battery Gold-Mount

    Baterei Kamera ST-300A Gold-Mount

    Kapasitas: 14.8V 20.1Ah 300Wh

    2 Output USB: 5.0V/1.0A, 2.1A

    Ukuran: 160mm (L) × 100mm (W) × 80mm (H)

    Bobot: 1350g

  • ST-250V Camera Battery V-Mount

    Baterei Kamera ST-250V V-Mount

    Kapasitas: 14.8 V 16.75A 247.9Wh

    Output USB: 5.0V/1.0A, 2.1A

    Ukuran: 160mm (L) × 100 (W) × 70mm (H)

    Bobot: 1200g

  • Camera Battery

    Baterei kamera

    Baterei seri ST Video minangka sumber daya sing kompak, dhuwur, profesional kanggo kamera, monitor, lampu, lan aksesoris liyane.

    We offer baterei pro sing kompatibel karo standar industri gunung kayata Sony V-Mount lan Anton Bauer Gold Mount kanggo cocog karo kabutuhan produksi sembarang.

  • ST-250A Camera Battery Gold-Mount

    Baterei Kamera ST-250A Gold-Mount

    Kapasitas: 14.8 V 16.75A 247.9Wh

    Output USB: 5.0V/1.0A, 2.1A

    Ukuran: 160mm (L) × 100mm (W) × 80mm (H)

    Bobot: 1200g

  • ST-200V Camera Battery V-Mount

    Baterei Kamera ST-200V V-Mount

    Kapasitas: 14.8 V 13.4A 198.32Wh

    Output USB: 5.0V/1.0A, 2.1A

    Ukuran: 160mm (L) × 100 (W) × 50mm (H)

    Bobot: 950g

  • ST-200A Camera Battery Gold-Mount

    Baterei kamera ST-200A Gold-Mount

    Kapasitas: 14.8 V 13.4A 198.32Wh

    Output USB: 5.0V/1.0A, 2.1A

    Ukuran: 160mm (L) × 100mm (W) × 60mm (H)

    Bobot: 950g

  • ST-130V Camera Battery V-Mount

    Baterei Kamera ST-130V V-Mount

    Kapasitas: 14.8 V 10.05A 148.74Wh

    Output USB: 5.0V/1.0A, 2.1A

    Ukuran: 160mm (L) × 100 (W) × 50mm (H)

    Bobot: 800g