babagan awake dhewe

Didegake ing taun 2003, ST Video-Film Technology Ltd minangka panyedhiya utama peralatan siaran lan integrasi sistem sing ana ing China.We offer produk kualitas dhuwur lan biaya-efektif kayata kamera jib crane, transmisi video nirkabel, sistem interkom nirkabel, baterei kamera, tripod, monitor, layar LED, studio virtual 3D lan solusi integrasi sistem studio.

liyane
about us img

PRODUK KAMI

  • Sistem dhukungan kamera Andy-jib

    Fitur: - Persiyapan cepet, bobot entheng lan gampang diangkut.- Bagean ngarep kanthi bolongan, fungsi tahan angin sing dipercaya.- Muatan maksimal nganti 30kg, cocog kanggo umume t...

    sinau liyane >
    Andy-jib camera support system
  • ST-VIDEO kamera pinter crane

    Deskripsi: ST-VIDEO smart camera crane yaiku sistem crane kamera otomatis cerdas sing dirancang khusus kanggo kabutuhan otomatisasi studio lan pro ...

    sinau liyane >
    ST-VIDEO smart camera crane
  • Transmisi Nirkabel ST-700N

    Pemancar HD Nirkabel: Fitur: - Ora ana latency, kualitas gambar non-kompresi - Ndhukung input / output SDI & HDMI pindho - Ndhukung nganti resolusi 1080P / 60Hz;4:2:2 - Trans...

    sinau liyane >
    ST-700N Wireless Transmission
  • Sistem Interkom Nirkabel STW-BS1000

    Fitur: Kompatibel karo Kabel lan Interkom Nirkabel.Clear com, RTS, Telex, Panasonic, Sony, datavideo, bmd, Roland, for-a, vmix lsp. –400 ~ 470 Mhz, 470~530Mhz, 868~87...

    sinau liyane >
    STW-BS1000 Wireless Intercom System
  • Tripod

    Spesifikasi: Beban Maksimum: 3.0kg Bobot: 3.6kg ( Head+Tripod ) Seret Cairan: Tetap ( Horizontal/Vertikal ) Keseimbangan: Rentang Panning Tetap: 360º Sudut Miring: -90º/+60º...

    sinau liyane >
    Tripod
  • ST VIDEO teleprompter

    Description: ST VIDEO teleprompter minangka piranti prompter sing gampang diset, entheng lan gampang, nggunakake teknologi tampilan anti-glare paling anyar, nggawe padhang 2-3 ...

    sinau liyane >
    ST VIDEO teleprompter
  • Dolly bermotor ST-2000

    Awak nganggo telung arah posisi trek mode obah lan sistem kontrol gerakan kanthi rong unit motor DC kanggo nyopir servo kanthi sinkron, mlaku kanthi lancar lan ngontrol ...

    sinau liyane >
    ST-2000 motorized Dolly
  • Ngawasi

    Spesifikasi: Ukuran: 10.1″ Resolusi IPS: 1920×1200 piksel Titik dot: 0,113(H)×0,113 (W) mm Rasio aspek: 16:10 Padhang: 320cd/m² Rasio kontras: 800:1 Bac...

    sinau liyane >
    Monitor

solusi

  • Nggawe World Colorful

    Make the World Colorful

    Tampilan LED wis dadi simbol penting saka cahya kutha, modernisasi lan masyarakat informasi karo dandan terus lan beautification lingkungan urip wong.Layar LED bisa dideleng ing mall gedhe, stasiun sepur, dermaga, stasiun lemah, macem-macem jendela manajemen lan liya-liyane.

    Waca liyane
  • Studio Virtual

    Virtual Studio

    Sistem "AVIGATOR" 3D Real-Time / Virtual Stuido, teknologi kasebut ngilangi watesan ruang kothak ijo.Nindakake kanthi teknologi tombol krom sing inovatif lan teknologi pelacakan tliti dhuwur, terus nyinkronake host ing kothak Green/Bule lan latar mburi virtual kanggo entuk integrasi sing mulus.

    Waca liyane
  • Integrasi Sistem

    System Integration

    INTEGRASI SISTEM (Sistem Stuido Kabeh & Multi-Media), Studio / Media / Live Broadcast Television (TV) lengkap, proyek integrasi sistem dll, iki minangka konsepsi anyar kabeh produksi grogram media saiki.

    Waca liyane
liyane

Tampilake & Galeri