head_banner_01

Integrasi Sistem

INTEGRASI SISTEM / APLIKASI STUDIO LIVE

INTEGRASI SISTEM (Sistem Stuido Kabeh & Multi-Media), Studio / Media / Live Broadcast Television (TV) lengkap, proyek integrasi sistem dll, iki minangka konsepsi anyar kabeh produksi grogram media saiki.Iki kalebu macem-macem gaya produksi studio, kalebu Real-Scene / Virtual-Scene / kombinasi Real-Virtual, lan liya-liyane gaya tampilan sing beda karo jinis teknologi produksi paling anyar.

Kayata sistem Produksi Studio Real-Scene sing paling umum, mrodhuksi lan ngrekam bahan grogram televisi langsung kanggo ngrekam lan operator panyimpenan, banjur kanggo akuisisi rekaman mentah kanggo pasca produksi.Desain studio mirip karo karakteristik stuido adegan nyata kanthi amandemen kanggo syarat khusus produksi Televisi Grogram, sing kudu nggabungake peralatan penyiaran profesional lan sistemik kanggo nyadari jinis syarat produksi ing kabeh sistem.

icon

Konfigurasi Umum:

· Sistem Kamera Studio (Video).
.Sistem cahya
· Sistem Kontrol (kalebu produksi manajemen lan piranti moduler kontrol)
· Sistem Rekam lan Editing
· Sistem Playout
· Sistem Tampilan LCD/LED Terintegrasi
.Dekorasi Akustik (Audio)
.Bahan Saubengé kanthi Dekorasi
......
· Rampung integrasi sistem kanggo Produksi

icon

Fitur Umum:

· Kasus Integrasi Sistemik kalebu piranti penyiaran utama
· Kalebu kabeh alur kerja produksi ing njupuk, ngrekam, nyunting lan playout (penyiaran), lsp.
· Kalebu sistem produksi lan rekaman V&A kamera, sistem pencahayaan, sistem layar LED, Ruang kerja Editing lan sistem Playout.
· Bisa nggabungake Sistem Studio Virtual menyang sistem lengkap
· Ndhukung kabeh syarat Produksi Studio Profesional

system  integration3
system  integration1
system  integration2

Kasus Solusi - INTEGRASI SISTEM / APLIKASI STUDIO LIVE (IN PERUSAHAAN LAYANAN STOCK ING CHINA):

Integrasi Sistem / Live Studio - kanggo syarat Produksi Live Studio Grogram saka pelanggan perusahaan layanan Saham ing 2020, kabeh studio ing 110sqm, nggabungake teknologi lan piranti produksi langsung anyar kanggo persiyapan sistem produksi sing wis rampung, kalebu produksi, nyunting, panyimpenan lan siaran lan muter metu ing alur kerja produksi lengkap, ana ing layanan online Internet.

Kajaba kanggo studio pemandangan nyata, project iki uga adopts 1 ~ 3 Kamera-Situs karo 1 Output Channel HD / SDI, SD / SDI lan HDMI Virtual Choma Key sistem produksi lan siji P1.875 layar LED kinerja dhuwur, ndhukung jinis customer saka panyuwunan produksi. sampurna, Iku ndhukung sistem produksi stuido terpadu kanggo jinis request customer.