head_banner_01

Kamera Crane

  • Stanton Jimmy Jib Super Plus

    Stanton Jimmy Jib Super Plus

    Konfigurasi Jib kita bisa ngidini kita ngunggahake kamera menyang dhuwur lensa ing ngendi wae saka 1,8 meter (6 kaki) nganti 15 meter (46 kaki), lan gumantung saka syarat konfigurasi bisa ndhukung kamera nganti bobote 22,5 kilogram.Iki tegese kamera apa wae, manawa 16mm, 35mm utawa siaran / video.Deleng diagram ing ngisor iki kanggo spesifik.

    Deskripsi Jib

    Jib tekan

    Dhuwur Lensa Maks

    Bobot Kamera Max

    Standar

    6 kaki

    6 kaki

    50 lbs

    Standar Plus

    9 kaki

    16 kaki

    50 lbs

    raksasa

    12 kaki

    19 kaki

    50 lbs

    GiantPlus

    15 kaki

    23 kaki

    50 lbs

    Super

    18 kaki

    25 kaki

    50 lbs

    Super Plus

    24 kaki

    30 kaki

    50 lbs

    ekstrem

    30 kaki

    33 kaki

    50 lbs

     

     

     

     

     

    Kekuwatan Jimmy Jib yaiku "jangkauan" lengen crane sing dadi faktor penting kanggo nggawe komposisi sing menarik lan dinamis plus ngidini operator ngunggahake kamera ing ndhuwur sing ora bisa dideleng saka saluran listrik utawa penonton konser animasi - saéngga bisa jelas. , dijupuk sudhut dhuwur yen perlu.

  • Andy Telescopic Jib Crane

    Andy Teleskopik Jib Crane

    ANDY-CRANE SUPER

    Dawane maksimal: 10m

    dawa Min: 4.5m

    Dawane teleskopik: 6m

    Dhuwur: 6m(Bisa luwih dhuwur yen ngganti kolom)

    Kacepetan teleskopik: 0-0.5m / s

    Beban crane: 40Kg

    Beban sirah: 30Kg

    Dhuwur: + 50°〜-30°

  • Andy-jib camera support system

    Sistem dhukungan kamera Andy-jib

    Sistem dhukungan kamera Andy-jib direkayasa lan diprodhuksi dening ST VIDEO, nggunakake bahan paduan titanium-aluminium bobot entheng.Sistem kasebut kalebu 2 jinis yaiku Andy-jib heavy duty lan Andy-jib Lite.Desain tabung gabungan segi telu lan heksagonal sing unik lan bagean bolongan sing tahan angin saka poros menyang sirah ndadekake sistem kualitas luwih dhuwur lan luwih stabil, cocok kanggo macem-macem siaran lan tembakan pertunjukan langsung.Andy-jib full-fitur siji-lengan 2 sumbu remot sirah nawakake 900 derajat pan utawa ngiringake rotasi, siji wong bisa operate kamera lan jib crane ing wektu sing padha.

  • ST-VIDEO smart camera crane

    ST-VIDEO kamera pinter crane

    ST-VIDEO smart camera crane minangka sistem crane kamera otomatis sing cerdas banget sing dirancang khusus kanggo kabutuhan otomatisasi studio lan produksi program cerdas.Sistem iki dilengkapi awak lengen luwes 4.2 meter, lan modul pelacakan data gambar realitas maya sing akurat lan stabil, cocok kanggo macem-macem program TV kayata warta studio, olahraga, wawancara, macem-macem acara, lan hiburan, bisa nggunakake kanggo njupuk otomatis saka AR, VR lan urip nuduhake ing ora ana wong katon kondisi.

  • Porta Jib Crane

    Porta Jib Crane

    Fitur

    • Desain super pinter lan fleksibel

    • Pengalaman operate apik ing Film, program TV, MTV, produksi Media

    • Instalasi cepet ing 5 menit dening wong siji

    • Max 45 KGS payload dening bahan kuwat ing stainless steel lan bagean aluminium

    • Dhukungan warata lan 100mm & 150mm Bowl tripod

    • Tripod klebu

    • Sampurna nggunakake karo spider 3 wheel dolly lan 4 wheel dolly set

    • Hard case kanggo jib set lengkap lan tripod

  • Andy Jib Lite

    Andy Jib Lite

    Andy Jib Lite minangka sistem kanthi dawa maksimal 8m, muatan tekan 15KGS, bobot entheng lan persiyapan cepet.

  • Jimmy Jib Crane

    Jimmy Jib Crane

    Apa iku Jib?

    Ing sinematografi, jib minangka piranti boom kanthi kamera ing sisih siji lan kontrol bobot lan kamera ing sisih liyane.Makaryakke kaya jungkat-jungkit kanthi fulcrum ing tengah.A jib migunani kanggo njupuk nembak dhuwur, utawa nembak sing kudu mindhah kadohan gedhe;horisontal utawa vertikal, tanpa biaya lan masalah safety sijine operator kamera ing crane.Kamera dikontrol dening remot kontrol kabel ing salah siji mburi, lan ing sisih liyane super-responsif elektro mekanik pan / sirah miring (sirah panas) - ngidini kanggo panci Gamelan lan miring.