head_banner_01

Profil Perusahaan

company img1

Profil Perusahaan

ST VIDEO-FILM TECHNOLOGY LTD.didegaké ing 2003 lan kantor pusaté ing Shenzhen.Wiwit panyiapan perusahaan, ST VIDEO wis setya nyedhiyakake solusi teknis sing unggul lan peralatan film & televisi paling anyar ing bidang radio lan televisi lan wis netepi konsep "layanan sing tulus, ora tau slack".

Sawise luwih saka sepuluh taun pembangunan, ST VIDEO wis menangaké sawetara penghargaan kanggo teknologi profesional anjog lan inovatif, kayata ndhuwur sepuluh Enterprises account nasional China ing industri radio lan televisi, perusahaan dhuwur-tech National, Shenzhen perusahaan teknologi dhuwur. , perusahaan budaya kunci Shenzhen, perusahaan piranti lunak Shenzhen, lsp.

Apa Pilih Kita

Minangka produsen teknologi radio lan televisi sing kondhang ing China, produk lan solusi sing diinovasi dhewe akeh digunakake ing bidang radio lan televisi, kalebu kamera jib, sistem transmisi video nirkabel definisi tinggi, kepala PTZ remot posisi tetep. , crane teleskopik, studio virtual 3D, layar LED, OB van, studio lan konstruksi lan transformasi sistem kontrol siaran, lan produk liyane kanthi hak kekayaan intelektual independen.

company img2

Saliyane produk independen sing ana, ST VIDEO uga dadi agen ing China kanggo akeh merek internasional kayata Cartoni tripod, Canon, Panasonic lan liya-liyane.Produk kita dipérang dadi wolung kategori, luwih saka 60 merek kondhang, lan ewu produk sing nyakup kabeh peralatan periferal radio, film lan televisi.

company img8

Ing pasar manca, kita fokus ing sistem support kamera sakabèhé lan panentu produk peripheral video, kalebu kamera jib, tripod kamera, sistem transmisi video nirkabel, baterei kamera, teleprompter, monitor lan produk liyane.Adhedhasar strategi orientasi pelanggan sing kuwat, kita fokus ing panjaluk, panjaluk lan pangembangan para pelanggan.

Produk ST Video wis diekspor menyang macem-macem negara saka Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan wilayah liyane.We welcome agen dodolan donya lan distributor kanggo ngrembug kerjasama.