head_banner_01

STW5004

  • STW5004 wireless transmission

    transmisi nirkabel STW5004

    Transmisi nirkabel STW5004 kalebu papat pemancar lan siji panrima.Sistem iki ngidini sampeyan ngirim papat sinyal 3G-SDI lan HDMI menyang panrima bebarengan ing sawetara nganti 1640′.Panrima nduweni papat SDI lan papat output HDMI.Sinyal nganti 1080p60 bisa ditularake kanthi latensi 70 ms liwat siji saluran RF ing frekuensi 5.1 nganti 5.8 GHz.Transmisi papat saluran mung njupuk siji saluran RF, nambah redundansi saluran lan ndhukung nyapu saluran, ngidini sampeyan gampang nyekel lingkungan saiki lan mbantu sampeyan nggunakake saluran sing paling apik kanthi akurat.