head_banner_01

Porta Jib

  • Porta Jib Crane

    Porta Jib Crane

    Fitur

    • Desain super pinter lan fleksibel

    • Pengalaman operate apik ing Film, program TV, MTV, produksi Media

    • Instalasi cepet ing 5 menit dening wong siji

    • Max 45 KGS payload dening bahan kuwat ing stainless steel lan bagean aluminium

    • Dhukungan warata lan 100mm & 150mm Bowl tripod

    • Tripod klebu

    • Sampurna nggunakake karo spider 3 wheel dolly lan 4 wheel dolly set

    • Hard case kanggo jib set lengkap lan tripod