head_banner_01

Jimmy Jib

  • Stanton Jimmy Jib Super Plus

    Stanton Jimmy Jib Super Plus

    Konfigurasi Jib kita bisa ngidini kita ngunggahake kamera menyang dhuwur lensa ing ngendi wae saka 1,8 meter (6 kaki) nganti 15 meter (46 kaki), lan gumantung saka syarat konfigurasi bisa ndhukung kamera nganti bobote 22,5 kilogram.Iki tegese kamera apa wae, manawa 16mm, 35mm utawa siaran / video.Deleng diagram ing ngisor iki kanggo spesifik.

    Deskripsi Jib

    Jib tekan

    Dhuwur Lensa Maks

    Bobot Kamera Max

    Standar

    6 kaki

    6 kaki

    50 lbs

    Standar Plus

    9 kaki

    16 kaki

    50 lbs

    raksasa

    12 kaki

    19 kaki

    50 lbs

    GiantPlus

    15 kaki

    23 kaki

    50 lbs

    Super

    18 kaki

    25 kaki

    50 lbs

    Super Plus

    24 kaki

    30 kaki

    50 lbs

    ekstrem

    30 kaki

    33 kaki

    50 lbs

     

     

     

     

     

    Kekuwatan Jimmy Jib yaiku "jangkauan" lengen crane sing dadi faktor penting kanggo nggawe komposisi sing menarik lan dinamis plus ngidini operator ngunggahake kamera ing ndhuwur sing ora bisa dideleng saka saluran listrik utawa penonton konser animasi - saéngga bisa jelas. , dijupuk sudhut dhuwur yen perlu.

  • Jimmy Jib Crane

    Jimmy Jib Crane

    Apa iku Jib?

    Ing sinematografi, jib minangka piranti boom kanthi kamera ing sisih siji lan kontrol bobot lan kamera ing sisih liyane.Makaryakke kaya jungkat-jungkit kanthi fulcrum ing tengah.A jib migunani kanggo njupuk nembak dhuwur, utawa nembak sing kudu mindhah kadohan gedhe;horisontal utawa vertikal, tanpa biaya lan masalah safety sijine operator kamera ing crane.Kamera dikontrol dening remot kontrol kabel ing salah siji mburi, lan ing sisih liyane super-responsif elektro mekanik pan / sirah miring (sirah panas) - ngidini kanggo panci Gamelan lan miring.