head_banner_01

STW-BS1004

  • STW-BS1004 Wireless Intercom System

    Sistem Interkom Nirkabel STW-BS1004

    STW-BS1000 dirancang khusus kanggo tujuan komando kerja gabungan multi-departemen ing situs lan telpon pengiriman.Iki dipérang dadi saluran khusus perintah lan 8 saluran umum kanggo mbentuk sistem pengiriman swara full-duplex 8 saluran.Host printah bisa miwiti telpon swara sawayah-wayah lan bisa milih ekstensi sing ngidini telpon.Ngidini staf dipérang dadi klompok miturut departemen, saben klompok bebas nelpon rong arah tanpa mengaruhi departemen liyane.