head_banner_01

Layar LED

LED-uk
Rental-LED-Stage-Screen
Outdoor-Las-Vigas

Tampilan LED wis dadi simbol penting saka cahya kutha, modernisasi lan masyarakat informasi karo dandan terus lan beautification lingkungan urip wong.Layar LED bisa dideleng ing mall gedhe, stasiun sepur, dermaga, stasiun lemah, macem-macem jendela manajemen lan liya-liyane.bisnis LED wis dadi industri anyar cepet-akeh, papan pasar ageng lan prospek padhang.Teks, gambar, animasi lan video ditampilake kanthi lampu LED, lan isi bisa diganti.Sawetara komponen minangka piranti tampilan saka struktur modular, lan biasane kasusun saka modul tampilan, sistem kontrol lan sistem daya.Modul tampilan iki digawe dening struktur kisi sing kasusun saka LED, lan tanggung jawab kanggo tampilan cahya-emitting;layar bisa nampilake teks, gambar, video lan liya-liyane kanthi sistem kontrol sing bisa ngontrol cahya utawa peteng LED ing wilayah sing cocog;

QTV-STUDIO-LED1
LED Screen
LED-SCREEN1

Sistem daya tanggung jawab kanggo ngowahi voltase input lan saiki dadi voltase lan saiki sing dibutuhake layar.LED dot matrix tampilan dijupuk font karakter tampilan liwat PC, lan dikirim menyang controller mikro, banjur ditampilake ing layar dot matrix, kang utamané dipigunakaké kanggo tampilan karakter njero ruangan lan njaba.Tampilan dot matrix LED bisa dipérang dadi tampilan grafis, tampilan gambar lan tampilan video kanthi konten sing ditampilake.Dibandhingake karo tampilan gambar, karakteristik tampilan grafis ora ana bedane ing werna abu-abu apa iku monochrome utawa tampilan werna.Mulane, tampilan grafis uga gagal nggambarake kasugihan warna, lan tampilan video ora mung bisa nuduhake olahraga, gambar sing cetha lan lengkap, nanging uga nuduhake sinyal televisi lan komputer.

LED Screen3
LED Screen2

ST VIDEO LED nduweni kinerja sing luar biasa:
• Efek keunggulan: teknologi pemindaian dinamis kanggo njamin gambar sing stabil, jelas, animasi, lan macem-macem.
• Kaya konten: sampeyan bisa nampilake teks, grafis, gambar, animasi, informasi video.
• Fleksibel: bisa digunakake dening pangguna kanggo ngatur mode tampilan.
• Jaminan kualitas: bahan pemancar cahya sing diimpor kanthi kualitas dhuwur, chip IC, sumber daya tanpa gangguan.
• Informatif: informasi sing ditampilake tanpa watesan.
• Gampang pangopènan: desain modular, nginstal, lan gampang kanggo njaga.
• Kurang konsumsi daya lan panas.
• Processing grayscale tingkat Broadcast.
• Cocog kanggo nonton cedhak.

Lini Produksi

LED
LED-FACTORY