head_banner_01

Produk

Dolly bermotor ST-2000

ST-2000 Motorized Dolly minangka salah sawijining produk sing diteliti lan dikembangake.Iku sistem kamera trek otomatis sing nggabungake fungsi obah lan remot kontrol.Lan Iku sistem kontrol gerakan serbaguna lan terjangkau.Tambah gerakan kamera otomatis sing tepat kanggo wektu-kelewatan utawa video.ST-2000 Motorized dolly digawe dening dhuwur-kekuatan aluminium alloy sawise rampung ngecor, apik shaped lan katon elegan.


Detail Produk

Tag produk

Awak nganggo telung arah posisi trek mode obah lan sistem kontrol gerakan kanthi rong unit motor DC kanggo nyopir servo kanthi bebarengan, mlaku kanthi lancar lan ngontrol arah kanthi tepat.Struktur kepala remot nggunakake desain mbukak L-jinis kanthi muatan gedhe, bisa digunakake karo kabeh jinis penyiaran lan kamera film, sauntara bisa ngontrol pan & ngiringake kamera, fokus & zoom & iris, VCR, lsp.

Sistem iki utamane ditrapake kanggo produksi program studio lan pertunjukan langsung kaya program hiburan lan macem-macem.Uga ndhukung output data kamera nalika nggunakake ing studio virtual.Siji operator bisa gampang ngontrol awak lan kamera ngangkat, obah, pan&tilt lan fokus&zoom.ST-2000 Motorized dolly max kacepetan bisa tekan 3meter/detik.Lan uga bisa nambah sawetara adaptor supaya dhuwure luwih dhuwur, kaya 1meter.Iku uga bisa digunakake karo DJI R2, etc sterilizer.Roda trek nggunakake bahan alus ing njero kanggo nyegah gangguan lan goyang.Lan yen pengin, juru kamera bisa lungguh ing ST-2000, padha karo Panther Track.

Sorotan

1. Dual DC motor nyopir sinkron
2. Big Payload: 220KGS kanggo Dolly Car, 30KGS kanggo Remote Head
3. Kacepetan sing gampang dikontrol (0-3m/s)
4. Kontrol sing gampang kanggo Dolly & Camera
5. Banget stabil & Gamelan obah
6. trek kualitas Super apik
7. Sensor otomatis ing mburi trek (Mobil Dolly bakal mandheg kanthi aman ing pungkasan trek)
8. Panel kontrol cerdas (kacepetan, zoom, fokus, iris, Pan&Tilt)
9. Pedal Controller: opsional
10. Tambah Column: opsional

Track-dolly
CAMERA-DOLLY

Paket kalebu:

1. Mobil Trek Listrik
2. Kepala Remote Listrik
3. Panel Kontrol
4. Kabel 15M.(ndhukung 150meter, kanthi biaya tambahan)
5. Trek: 12m (1.2m/trek)
6. Kasus mabur
7. Pedal Controller: opsional


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan