head_banner_01

Produk

ST-VIDEO kamera pinter crane

ST-VIDEO smart camera crane minangka sistem crane kamera otomatis sing cerdas banget sing dirancang khusus kanggo kabutuhan otomatisasi studio lan produksi program cerdas.Sistem iki dilengkapi awak lengen luwes 4.2 meter, lan modul pelacakan data gambar realitas maya sing akurat lan stabil, cocok kanggo macem-macem program TV kayata warta studio, olahraga, wawancara, macem-macem acara, lan hiburan, bisa nggunakake kanggo njupuk otomatis saka AR, VR lan urip nuduhake ing ora ana wong katon kondisi.


Detail Produk

Tag produk

katrangan:

ST-VIDEO smart camera crane minangka sistem crane kamera otomatis sing cerdas banget sing dirancang khusus kanggo kabutuhan otomatisasi studio lan produksi program cerdas.Sistem iki dilengkapi awak lengen luwes 4.2 meter, lan modul pelacakan data gambar realitas maya sing akurat lan stabil, cocok kanggo macem-macem program TV kayata warta studio, olahraga, wawancara, macem-macem acara, lan hiburan, bisa nggunakake kanggo njupuk otomatis saka AR, VR lan urip nuduhake ing ora ana wong katon kondisi.

fitur:

1. Remot kontrol ndhukung telung mode shooting: tradisional manual kamera crane shooting, remot kontrol shooting, lan cerdas nelusuri otomatis shooting.

2. Crane nganggo motor servo ultra-sepi kanthi tliti dhuwur lan teknologi bisu motor sing diproses kanthi profesional kanggo nyukupi syarat akustik studio sing atos.Zoom lan fokus dikontrol kanthi servo, lan kacepetan lan arah bisa diatur.

3. Wiwitan lan mandeg damping lan kacepetan mlaku bisa kontrol dening piranti lunak kanggo mesthekake yen ora ana jitter nalika miwiti utawa mandheg, lan gambar mlaku lancar lan stably.

Spesifikasi:

SPESIFIKASI RANGE KECEPATAN(°/S) Akurasi
Remote Head Pan ± 360° 0-60 ° luwes 3600000/360 °
Remote Head Miring ± 90° 0-60 ° luwes 3600000/360 °
Crane Pan ± 360° 0-60 ° luwes 3600000/360 °
Crane Tilt ± 60° 0-60 ° luwes 3600000/360 °
Dawane lengkap tekan dhuwur Max Payload Tingkat rame ing kacepetan normal Tingkat rame ing kacepetan paling cepet
Standar 4.2m3m-7m (opsional) Standar 3120 mm(Opsional) 1200-1500 (Opsional) 30KG ≤20dB ≤40dB
  Pan Ngiringake
Angle Range ± 360° ± 90°
Range Kacepetan 0-60°/s 0-60°/s
Akurasi 3600000/360 ° 3600000/360 °
Muatan 30KG

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan