head_banner_01

Produk

Sistem dhukungan kamera Andy-jib

Sistem dhukungan kamera Andy-jib direkayasa lan diprodhuksi dening ST VIDEO, nggunakake bahan paduan titanium-aluminium bobot entheng.Sistem kasebut kalebu 2 jinis yaiku Andy-jib heavy duty lan Andy-jib Lite.Desain tabung gabungan segi telu lan heksagonal sing unik lan bagean bolongan sing tahan angin saka poros menyang sirah ndadekake sistem kualitas luwih dhuwur lan luwih stabil, cocok kanggo macem-macem siaran lan tembakan pertunjukan langsung.Andy-jib full-fitur siji-lengan 2 sumbu remot sirah nawakake 900 derajat pan utawa ngiringake rotasi, siji wong bisa operate kamera lan jib crane ing wektu sing padha.


Detail Produk

Tag produk

Andy 1

fitur:

- Persiyapan cepet, bobot entheng lan gampang diangkut.

- Bagean ngarep kanthi bolongan, fungsi tahan angin sing dipercaya.

- Beban maksimal nganti 30kg, cocog kanggo umume kamera video lan film.

- Dawane paling dawa bisa tekan 17meter (56ft).

- Kothak kontrol listrik dilengkapi piring V-kunci, bisa didhukung dening AC (110V / 220V) utawa baterei kamera.

- Pengontrol zoom & fokus kanthi fungsi kanthi tombol kontrol Iris.

- Saben ukuran kalebu kabeh kabel stainless steel kanggo ukuran luwih cendhek sadurungé.

- 360 kepala Walanda (opsional)

Spesifikasi:

Model

Full Length

tekan

dhuwur

Muatan

Andy-jib 303 - 3 wheel dolly sistem

3m (9,8 kaki)

1,8m (6 ft)

3,9m (12,8 kaki)

30 kg

Andy-jib 305 - 3 wheel dolly sistem

5m (16.5ft)

3,6m (11,8 kaki)

5,7m (18,7 kaki)

30 kg

Andy-jib 308 - 3 wheel dolly sistem

8m (26 ft)

5,4m (17,7 kaki)

7,6m (25 ft)

30 kg

Andy-jib 310 / 410 - 3 / 4 sistem dolly wheel

10m (33 ft)

7,3m (24 ft)

9,1m (30 kaki)

30 kg

Andy-jib 312 / 412 - 3 / 4 sistem dolly wheel

12m (39 ft)

9,1m (30 kaki)

10,6m (35 ft)

25 kg

Andy-jib 415 - 4 wheel dolly sistem

15m (49 ft)

12.2m (40ft)

14,1m (46 ft)

15 kg

Andy-jib 417 - 4 wheel dolly sistem

17m (56 ft)

14,1m (46 ft)

16,3 m (54 ft)

15 kg

Andy-jib LITE 300 - 3 wheel dolly sistem

3m (9,8 kaki)

1,8m (6 ft)

3,9m (12,8 kaki)

15 kg

Andy-jib LITE 500 - 3 wheel dolly sistem

5m (16.5ft)

3,6m (11,8 kaki)

5,7m (18,7 kaki)

15 kg

Andy-jib LITE 800 - 3 wheel dolly sistem

8m (26 ft)

5,4m (17,7 kaki)

7,6m (25 ft)

15 kg


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan